maj 2022

30maj(maj 30)09:0002jun(jun 2)18:00Hannover Messevodeći svetski sajam industrijskih tehnologija

Vreme

ponedeljak, 30. maj 9.00 - četvrtak, 02. jun 18.00

Lokacija

Deutsche Messe Hannover

D-30521 Hannover, Messegelände

Detalji sajma

Hannover Messe

Novi datumi: 30. maj – 2. jun

Vodeći svetski sajam industrijskih tehnologija od 1947.

Konačno opet sajam uživo! Hannover Messe je dobio novi termin održavanja u 2022, koji izlagačima i posetiocima pruža veću sigurnost u planiranju. Letnji datumi će omogućiti većem broju učesnika da doputuju u Hanover uprkos pandemiji i da se posle dve godine pauze ponovo sretnu sa svojim partnerima. Od 2023. se Hannover Messe vraća na uobičajeni petodnevni termin u aprilu.

 

Glavne teme ovogodišnjeg sajma će biti digitalizacija i transformacija industrije ka energetski efikasnoj i klimatski neutralnoj proizvodnji.
Srpske firme će imati mogućnost da se kao izlagači predstave na nacionalnom štandu u organizaciji PKS i RAS, a javni poziv za učešće će biti objavljen na stranici pks.rs/dogadjaji/sajmovi. Individualno učešće izlagači mogu da prijave direktno na stranici Hannover Messe Shop.

 

Hannover Messe je pokretač industrijske transformacije. On već preko 70 godina ne samo da prati industriju, već i pokreće promene industrijskih procesa i služi kao vodič za digitalnu, umreženu i automatizovanu industriju. Pod motom “Industrijska transformacija” Hannover Messe će potvrditi svoju ulogu pokretača promena u industriji i predstaviti tehnologije i partnere koji su stručnim posetiocima potrebni, kako bi ostali konkurentni u budućnosti.

 

Prethodni fizički održan Hannover Messe 2019 je tokom pet dana sajma u Hanoveru okupio 211.000 posetilaca (oko 85.000 izvan Nemačke), 6.500 izlagača iz 75 zemalja a ostvareno je 6,5 miliona poslovnih kontakata. Svaki treći posetilac sajma je došao sa namerama za ulaganje u industriju, prosečne vrednosti 800.000 €. Hannover Messe 2019 je zabeležio rekordnih 40% posetilaca izvan Nemačke. Vodeća tema sajma “Integrated Industry” stavila je u fokus interakciju ljudi i mašina, digitalizaciju, pametne fabrike i Industriju 4.0.

 

Hannover Messe 2021. je održan kao digitalni događaj sa 1.800 izlagača i 90.000 učesnika. Fokus je bio na opširnom konferencijskom programu, digitalnim načina predstavljanja proizvoda i poslovnom povezivanju baziranom na softverskim rešenjima. Ukoliko ne budu mogli da 2022. doputuju u Hanover, virtuelni posetioci će i narednog aprila ponovo moći da na brz i jednostavan način steknu uvid u inovacije i nove trendove, i da uz nove alate uspostave direktan kontakt sa kompanijama koje su im interesantne. Na taj način će Hannover Messe izlagačima pružiti veliku digitalnu vidljivost i omogućiti blisku razmenu između biznisa, nauke i politike, i uživo i onlajn.

Deutsche Messe HannoverD-30521 Hannover, Messegelände sajmište u Hanoveru

X