Za izlagače

Podrška izlagačima

ProExpo pruža kompletnu podršku izlagačima za uspešan sajamski nastup. To podrazumeva pomoć pri izboru pravog sajma, pri identifikovanju ciljne grupe i obraćanju ciljnoj grupi pre sajma, zakazivanje sastanaka na sajmu, odabir dizajna i konstrukcije štanda, izgradnju štanda, organizaciju transporta uzoraka, puta i smeštaja zaposlenih, pripremu štampanih materijala, predstavljanje na onlajn platformama sajma i društvenim mrežama...

Firmama koje razmatraju učešće na sajmovima ćemo rado pružiti informacije o cenama i uslovima izlaganja, savete oko izbora lokacije i konstrukcije štanda, puta i smeštaja, pomoć oko pozivanja klijenata na sajam, privlačenja pravih posetilaca i negovanja kontakta sa njima nakon sajma.

Za uspešan sajamski nastup je nepohodna ozbiljna, temeljna priprema i planiranje, pažnja na detalje i efikasna komunikacija sa posetiocima. Naše iskustvo će Vam pomoći da se fokusirate na ključne ove ključne faktore, maksimizirate efekat sajamskog nastupa i ostvarite svoje poslovne ciljeve. Ovo je posebno značajno za firme koje po prvi put nastupaju na međunarodnim sajmovima u inostranstvu.

Naše konsultantske usluge su besplatne za izlagače na sajmovima koji su u našem portfoliu (spisak možete pronaći u kalendaru). Ako nastupate kao izlagač na sajmu koji mi ne zastupamo, slobodno nam se obratite i rado ćemo Vam dati ponudu za savetovanje u pripremi sajamskog nastupa.