EuroShop 2023 poseta

*|MC:SUBJECT|*
Dobrodošli na EuroShop 2023!

EuroShop: sve što Vas pokreće

Vodeći svetski sajam za opremanje maloprodajnih objekata i unapređenje maloprodaje EuroShop 2023 održaće se u Diseldorfu od 26. februara do 2. marta u 16 izložbenih hala. Više od 1.600 izlagača iz  60 zemalja predstaviće se  stručnoj publici iz celog sveta, a očekuje se preko 100.000 profesionalnih posetilaca. EuroShop će još jednom prikazati vodeća svetka rešenja za industriju maloprodaje.
Tokom pet dana sajma možete ostvariti brojne susrete sa svetski poznatim firmama koje izlažu na sajmu, kao i sa insajderima iz industrije, dizajnerima, arhitektama, stručnjacima za marketing, primenu tehnologija u maloprodaji...
Ne propustite ovaj vrhunski događaj koji se održava jednom u tri godine. Obezbedite već sada svoju ulaznicu za svetski sajam broj 1 u oblasti maloprodaje u zvaničnom Ticketshop-u ili preko ProExpo - zastupnika sajma za Srbiju.

Ticketshop
Osim ulaznica, možemo Vam ponuditi kompletan aranžman za posetu sajmu, po cenama koje kreću od 138.000 dinara (4 dana / 3 noći, avion + hotel + transferi). Rado ćemo Vam dati konkretnu ponudu, samo nam pošaljite upit sa brojem putnika na email: turizam@proexpo.co.rs
EuroShop u brojkama iz 2020:
  • 2.293 izlagača iz 57 zemalja
  • 94.339 stručnih posetilaca iz 142 zemlje, 69% izvan Nemačke
Ponudu sajma EuroShop upotpunjuju predavači visokog kalibra i brojni forumi: EuroShop Forum Architecture & Design, EuroCIS Forum, POPAI-Forum, OmniChannel Forum, ECOpark Forum, kao i novi Expo & Event Forum. Sva predavanja se simultano prevode na engleski, a posetioci sajma mogu da prisustvuju predavanjima bez doplate i prethodne prijave.
Katalog izlagača
Doživite svet maloprodaje kroz 8 dimenzija EuroShop-a:
Interaktivni plan hala
Za više informacija, posetu sajmu i kupovinu ulaznica za EuroShop obratite se zvaničnom zastupniku sajma, firmi ProExpo na broj telefona 011/2659-210.

Opširnije informacije o sajmu na: www.euroshop-tradefair.com
Kupovina ulaznica