ProExpo d.o.o.

april 2021

12apr(apr 12)09:0016(apr 16)18:00Hannover Messedigitalni sajam

Vreme

ponedeljak, 12. april 9.00 - petak, 16. april 18.00

Lokacija

Deutsche Messe Hannover

D-30521 Hannover, Messegelände

Detalji sajma

Hannover Messe Digital Edition

digitalno izdanje hanoverskog sajma industrije 12-16. aprila 2021.

Vodeći svetski sajam industrijskih tehnologija od 1947.

Hannover Messe će se 2021. održati isključivo u digitalnom obliku. Fokus digitalnog Hannover Messe će biti na opširnom konferencijskom programu, digitalnim načina predstavljanja proizvoda i poslovnom povezivanju baziranom na softverskim rešenjima. Virtuelni posetioci će moći da na brz i jednostavan način steknu uvid u inovacije i nove trendove, i da uz nove alate uspostave direktan kontakt sa kompanijama koje su im interesantne. Na taj način će Hannover Messe izlagačima pružiti veliku digitalnu vidljivost i omogućiti blisku razmenu između biznisa, nauke i politike.

Digitalni paket S

Cena paketa je 2.900 € i može da se poruči do 29. marta 2021. kroz Hannover Messe Shop.
Paket uključuje sledeće usluge:
Prezentacija kompanije i proizvoda:

Predstavite Vašu kompaniju i proizvode u digitalnom katalogu izlagača, koji je dostupan posetiocima cele godine - sve do narednog sajma 2022. Za svaki proizvod možete da postavite opis, video snimak, fotografije, i pdf brošure. Proizvode možete da predstavite u 4 kategorije, prema katalogu sajma (upis dodatnih kategorija moguć uz doplatu). Broj proizvoda koje možete postaviti na Vašu stranicu nije ograničen. Uz opis kompanije i linkove ka Vašem web-sajtu i stranicama na društvenim mrežama, možete da postavite i direktne kontakte nadležnih osoba.

Business Dating:

Ništa nije važnije od lične razmene informacija - iskoristite Business Dating da biste održali digitalne kontakte i stekli nove kupce. Za to su vam dostupne razne opcije: kroz zahtev za sastanak možete da organizujete video pozive ili tekstualne razgovore. Iniciranje kontakta bazira se na zahtevima za pretragu, a izlagač ga takođe može inicirati. Zato krenite u ciljanu potragu za novim kupcima!

Upis osobe za kontakt sa mogućnostima digitalnog dijaloga:

Dodelite direktne kontakte svojim proizvodima za još veću interakciju sa posetiocima! Osobe za kontakt objavljuju se na različitim mestima na veb stranici i mogu se kontaktirati putem novih funkcija digitalnog dijaloga. Raspoložive opcije su: zakazivanje sastanaka (uključujući funkciju kalendara), tekstualno "ćaskanje" i 1-na-1 video pozivi. Digitalni paket S uključuje upis 3 kontakt osobe.

Biblioteka medijskih proizvoda:

U biblioteci medijskih proizvoda možete da prikažete video snimke o vašim proizvodima na istaknutom mestu. Digitalni paket S uključuje isticanje 3 video snimka, koji se posetiocima prikazuju prema jedinstvenom postupku rangiranja u skladu sa individualnim interesovanjima posetilaca. Pored toga, osoba za direktan kontakt povezana je sa novim funkcijama dijaloga, poput video poziva i tekstualnih razgovora, radi direktne razmene. Kreirajte na vreme uzbudljiv sadržaj i privucite više pažnje!

Added Qualified Leads - kvalifikovani potencijalni kupci:

Nove digitalne funkcije omogućavaju nove oblike generisanja lead-ova. Saznajte tačno ko je bio zainteresovan za vašu kompaniju i vaše proizvode! U Digitalnom paketu S dobijate 50 kvalifikovanih leadova, koji se upisuju svaki put kada registrovani posetilac sajma:

 • poseti vaš profil izlagača
 • pogleda video o vašem proizvodu
 • učestvuje u vašoj "live stream" prezentaciji (dostupno za pakete M i L)

Napomena: Zbog Uredbe o zaštiti podataka (DSGVO), smeju se davati samo profilne podatke učesnika koji su pristali na prenos svojih podataka izlagačima.

Marketinške usluge:
 • Besplatne ulaznice (e-Ulaznice; moraju se registrovati pre upotrebe)
 • Spisak Vaših gostiju kojima ste poslali e-Ulaznice sa podacima o njihovoj registraciji i korišćenju
 • Objavljivanje u katalogu izlagača i u brošurama za posetioce
 • Nalazi anketa o posetiocima koji će vam pomoći da optimizujete svoje učešće u događaju
 • Izbor specifičnih reklamnih materijala koje možete preuzeti
 • Spisak akreditovanih novinara

Imajte na umu da korišćenje usluga obuhvaćenih digitalnim paketima zahteva odgovarajuću infrastrukturu (hardver koji obezbeđuje izlagač).

U ponudi su i Digitalni Paketi M i L, kao i paketi za grupne štandove i startapove.

Kompletnu ponudu i detaljnije informacije potražite na zvaničnom sajtu.
Ulaznice za posetioce digitalnog izdanja Hannover Messe 2021 posetioci mogu obezbediti:
 • Kupovinom ulaznice na zvaničnom sajtu po ceni od 19,95 € uz plaćanje karticom
 • Dobijanjem vaučera za besplatnu ulaznicu od nekog od upisanih izlagača (pretražite katalog izlagača)
U svakom slučaju je potrebno da na zvaničnom sajtu sajma obavite registraciju i kupovinu ulaznice, bez obzira da li vršite plaćanje ili unosite kod sa vaučera za besplatnu ulaznicu koji ste dobili od izlagača.
 • Automation, Motion & Drives – industrijska automatizacija, pogonska tehnika, hidraulika, pneumatika, tehnika fluida
 • Energy Solutions – tehnološka rešenja za obnovljivu i konvencijalnu energiju - proizvodnja, snabdevanje, prenos, skladištenje
 • Engineered Parts & Solutions – komponente, usluge, industrijskih dobavljači (obrada metala, delovi od gume i plastike, aditivna proizvodnja, laka gradnja)
 • Digital Ecosystems – digitalizacija kao osnova industrijske transformacije (IT rešenja za proizvodnju i razvoj proizvoda)
 • Future Hub – istraživanje i razvoj, startap preduzeća, inovacije, transfer tehnologije
 • Logistics - unutrašnji transport, upravljanje materijalima, magacinski sistemi, sistemi pakovanja, dizalice, platforme, viljuškari, IT rešenja za intralogistiku
Osnovni zakup štanda Cena
za prijave do 24. aprila 2020. 235,00 €/m2
za prijave do 15. septembra 2020. 238,00 €/m2
za prijave od 16. septembra 2020. 245,00 €/m2
doplata za kasne prijave nakon 12. decembra 2020. 5%
Doplate na osnovnu cenu zakupa
Medijski dodatak (upisnina u katalog) 40,00 €/m2
Doplata za ugaoni štand (2 otvorene strane) 25%
Doplata za čeoni štand (3 otvorene strane) 40%
Doplata za ostrvski štand (4 otvorene strane) 60%
Izgradnja tipskog štanda
fair package Basic 95 €/m2 + 998 € za usluge
fair package Comfort 144 €/m2 + 906 € za usluge
fair package Premium 269 €/m2 + 443 € za usluge
Dodatni troškovi
Dodatak za AUMA (Udruženje sajmova) 0,60 €/m2
Avans za tehničke usluge 25,00 €/m2
Taksa za ko-izlagače 970,00 €
Medijski dodatak za ko-izlagače 355,00 €
Cene su bez poreza (19%) koji se za srpske izlagače ne obračunava. Minimalna dozvoljena veličina štanda je 9 m2
Rok za prijavu izlagača: 15.09.2020.
Hannover Messe je pokretač industrijske transformacije. On već 70 godina ne samo da prati industriju, već i pokreće promene industrijskih procesa i služi kao vodič za digitalnu, umreženu i automatizovanu industriju. Od 2021. Hannover Messe će kroz novu sajamsku strukturu i tematski raspored u halama na još direktniji način prikazati dinamičnu vezu između tehnologija i lanaca vrednosti. Pod motom "Industrijska transformacija" Hannover Messe će potvrditi svoju ulogu pokretača promena u industriji i predstaviti tehnologije i partnere koji su stručnim posetiocima potrebni, kako bi ostali konkurentni u budućnosti.Glavne teme Hannover Messe 2021 će biti Industrija 4.0, primena veštačke inteligencije i 5G tehnologije u industriji.
Prethodni Hannover Messe 2019 je tokom pet dana sajma u Hanoveru okupio 211.000 posetilaca (oko 85.000 izvan Nemačke), 6.500 izlagača iz 75 zemalja a ostvareno je 6,5 miliona poslovnih kontakata. Svaki treći posetilac sajma je došao sa namerama za ulaganje u industriju, prosečne vrednosti 800.000 €. Hannover Messe 2019 je zabeležio rekordnih 40% posetilaca izvan Nemačke. Vodeća tema sajma "Integrated Industry" stavila je u fokus interakciju ljudi i mašina, digitalizaciju, pametne fabrike i Industriju 4.0.

Deutsche Messe HannoverD-30521 Hannover, Messegelände sajmište u Hanoveru

X