ProExpo d.o.o.

januar 2020

10jan(jan 10)09:0013(jan 13)18:00DomotexVodeći svetski sajam tepiha i podnih obloga

Vreme

petak, 10. januar 9.00 - ponedeljak, 13. januar 18.00

Lokacija

Deutsche Messe Hannover

D-30521 Hannover, Messegelände

Detalji sajma

Domotex

Vodeći svetski sajam tepiha i podnih obloga od 1989.

Domotex je najznačajniji i najveći sajam u svetu za tepihe i podne obloge. Više od 1400 izlagača iz preko 60 zemalja svake godine dolazi u Hanover kako bi uspešno započeli novu godinu. Skoro 90 odsto posetilaca Domotex-a su profesionalci uključeni u proces donošenja odluka, pa broj od preko 30.000 posetilaca time dobija na još većem značaju. Oko 70 odsto posetilaca Domotex-a dolazi izvan Nemačke, što je jasan znak međunarodnog uticaja ovog sajma. Posetioci dolaze iz trgovine na veliko i malo, međutim, prisutni su i arhitekte, dizajneri enterijera i drugi profesionalci.

U hali 9 naći ćete inspirativni centar orijentisan na vodeću temu sajma, koja se menja svake godine. U tome kroz kreativno opremanje štandova učestvuju izlagači, umetnici i mladi dizajneri. Trendovi, inovacije i životni stil ovde se doživljavaju u punom smislu. Izlagači i posetioci mogu očekivati mnoge konkretne prijedloge koji će im pomoći da dodatno prošire svoje aktivnosti. Ovde oni mogu da otkriju trendove i novitete koji će odrediti poslovanje budućnosti.

r

Najvažniji dobavljači tepiha i podnih obloga predstavljaju svoje nove proizvode i kolekcije na Domotex-u. To odmah daje važan zamah početkom godine i omogućava da se doživi čitav niz trendova i inovacija. Asortiman se kreće od tekstilnih i elastičnih podnih obloga za dnevne i kancelarijske prostore, mašinskih i ručno rađenih tepiha, parketnih i laminatnih podova i podnih obloga za spoljašnju upotrebu, do polaganja, primene i održavanja. Vođeni obilasci odabranih izlagača sa renomiranim arhitektima i dizajnerima pružaju posetiocima poseban pogled na proizvode, inovacije i specijalne izložbe.

Prethodni Domotex 2019 je tokom četiri dana sajma u Hanoveru okupio 31.107 posetilaca (od toga prego 20.000 međunarodnih) i 1.407 izlagača iz preko 60 zemalja.

Deutsche Messe HannoverD-30521 Hannover, Messegelände sajmište u Hanoveru

X